Tableta LG G-Slate Își face apariția Într-un nou teaser (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.526 ori
<b>Tableta LG G-Slate Își face apariția Într-un nou teaser (Video)</b>LG are obiceiul, ca și Nokia și Samsung să facă teasing pentru viitoarele sale produse. în vreme ce Nokia își promovează terminalele în filme SF precum Star Trek sau Tron, LG recurge la semi-celebrități precum artistul pop coreean Seungri sau...

LG are obiceiul, ca și Nokia și Samsung să facă teasing pentru viitoarele sale produse. în vreme ce Nokia își promovează terminalele în filme SF precum Star Trek sau Tron, LG recurge la semi-celebrități precum artistul pop coreean Seungri sau vedeta de pe YouTube MysteryGuitarMan. Acesta din urmă este surprins (la minutul 3:40) în clipul de mai jos jucându-se cu o tabletă LG.

Cel mai probabil acesta este modelul LG G-Slate despre care s-a tot vorbit recent, dar care nu și-a făcut apariția la CES 2011. în schimb, e probabil ca LG să lanseze terminalul la MWC 2011, care va debuta luna viitoare pe 14 februarie, în Barcelona. Observați tableta Android 3.0 în clipul de mai jos, cu un design al părții din spate ce amintește de LG Optimus 2X.

Astfel, fâșia metalică care separă camerele și branding-ul Google aduce cu smartphone-ul anterior, iar aruncând o privire mai atentă, observăm prezența unui bliț single LED. Se pare că G-Slate dispune și de câțiva conectori misterioși în partea inferioară, care ar putea fi utilizați în tandem cu un dock pentru vizualizarea în mod landscape.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×