Actualizarea lui Windows Phone 7, programată pentru 7 februarie?

1.569 ori
<b>Actualizarea lui Windows Phone 7, programată pentru 7 februarie?</b>După speculațiile de săptămâna trecută, aflăm că Microsoft ar putea lansa prima actualizare pentru Windows Phone 7 în data de 7 februarie. Vestea vine de la câteva site-uri franceze, citate de către LiveSide. Ar fi destul de bizar ca Microsoft...

După speculațiile de săptămâna trecută, aflăm că Microsoft ar putea lansa prima actualizare pentru Windows Phone 7 în data de 7 februarie. Vestea vine de la câteva site-uri franceze, citate de către LiveSide. Ar fi destul de bizar ca Microsoft să facă această lansare pe 7, având în vedere că Steve Ballmer va participa la MWC 2011 pe 14 februarie.

Zvonurile afirmă că am putea vedea și un alt doilea pachet software pentru WP7 lansat la MWC, după ce o actualizare minoră va fi făcută la începutul lunii februarie. Deocamdată aflăm că Microsoft a adus în stadiul de RTM (Released to Manufacturing) acest prim update, ce poartă numele de cod NoDo (No Donuts).

Printre funcțiile acestei prime actualizări se numără copy/paște, dar și îmbunătățiri ale funcționarii telefoanelor Windows Phone 7. Astfel, timpii de start-up și ieșire din standby vor fi scurtați, bug-urile vor fi corectate și sperăm să vedem și suport pentru Adobe Flash și multitasking pe listă.

Evoluția OS-ului mobil Microsoft este destul de bună, cu peste 2 milioane de unități livrate operatorilor de telefonie, 24.000 de dezvoltatori Windows Phone și peste 6500 de aplicații în Marketplace.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×