Apple pregăteşte un iPhone cu ecran LCD de 6.1 inch şi spate metalic pentru 2018

1.140 ori
<b>Apple pregăteşte un iPhone cu ecran LCD de 6.1 inch şi spate metalic pentru 2018</b>Potrivit unor insideri din Japonia s-are părea că sticla nu a prins tare bine la public în cazul noilor modele iPhone, astfel că la anul cei de la Apple pregătesc un terminal cu carcasă metalică și display LCD de 6 inch. Acesta ar putea fi

Se pare că spatele din sticlă nu a fost primit prea bine pe modele iPhone din 2017, aşa că din 2018, Apple ar putea reveni la un corp metalic unibody. Cel puţin aşa afirmă surse apropiate de planurile companiei, insideri din Japonia.

Aflăm şi că Apple va lansa cel puţin un iPhone cu panou LCD în anul 2018. Acesta va fi unul din 3 flagship-uri programate pentru la anul, în vreme ce handset-urile celelalte vor avea panouri OLED. Informaţiile vin de la Sharp şi Japan Display, cu o precizare interesantă şi anume că terminalul cu ecran LCD de 6.1 inch va avea o carcasă metalică, cu spate metalic inclus.

Celelalte două modele iPhone vor avea ecrane de 6.3 inch şi 5.8 inch OLED. Un corp metalic înseamnă că se va renunţa la încărcarea wireless, sau eventual că Apple a găsit o metodă ca tehnologia să funcţioneze şi în aceste condiţii. Revenind la problemele cu iPhone-urile actuale, ideea de a pune sticlă pe spate din nou nu a fost bine primită, pentru că e uşor de crăpat şi spart şi foarte scumpă de reparat.

Cât despre iPhone-ul acela de 6.3 inch, mie îmi sună fix ca acel iPhone X Plus pe care l-am tot văzut randat sau creat sub formă de macheta în ultima vreme. Privim cu precauţie aceste informaţii, mai ales că anumite aspecte se bat cap în cap. Cert e că Apple ar face o greşeală să renunţe la încărcare wireless aşa rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×