Aplicația de media-streaming AllCast disponibilă În versiunea beta pentru iOS

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 573 ori
<b>Aplicația de media-streaming AllCast disponibilă În versiunea beta pentru iOS</b>în timp ce AllCast, binecunoscuta aplicație de casting a conținutului de pe smartphone sau tabletă pe un dispozitiv de tip dongle ca și Chromecast, este disponibilă în acest moment pentru utilizatorii Android, în cazul terminalelor ce rulează...

în timp ce AllCast, binecunoscuta aplicație de casting a conținutului de pe smartphone sau tabletă pe un dispozitiv de tip dongle ca și Chromecast, este disponibilă în acest moment pentru utilizatorii Android, în cazul terminalelor ce rulează sistemul de operare iOS, lucrurile stau puțin diferit.

Astăzi, aflăm că dezvoltatorul aplicației, Koushik Dutta a lansat o pagină de sign-up pentru cei care doresc să testeze versiunea beta AllCast iOS. Pentru a intra în acest program beta, doritorii vor fi nevoiți să răspundă unor întrebări destul de simple legate de aplicația în sine, și despre tipul de materiale media pe care le vor viziona.

Aplicația de media-streaming AllCast disponibilă În versiunea beta pentru iOS

Odată cu testarea și rezolvarea ulterioară a problemelor și a bug-urilor întâlnite în această versiune beta, aplicația AllCast iOS ar putea fi gata de lansare în versiune finală până la sfârșitul acestui an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×