HTC One (E8 Eye) Își face apariția În cadrul unor documente de import din India

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.049 ori
<b>HTC One (E8 Eye) Își face apariția În cadrul unor documente de import din India</b>După ce acum câteva zile, cei de la HTC anunțau în New York, respectiv China, modelele Desire Eye și One (M8 Eye), iată că astăzi prin intermediul site-ului de tracking a importurilor sosite în India, aflăm că există și un al 3-lea device Eye...

După ce acum câteva zile, cei de la HTC anunțau în New York, respectiv China, modelele Desire Eye și One (M8 Eye), iată că astăzi prin intermediul site-ului de tracking a importurilor sosite în India, aflăm că există și un al 3-lea device Eye pregătit de către compania taiwaneză, și anume HTC One (E8 Eye).

Dacă în cazul lui HTC One (M8 Eye) primim în plus un senzor DUO de 13 megapixeli în comparație cu varianta standard, ne așteptăm că HTC One (E8 Eye) să oferă o cameră frontală de 13 megapixeli similară cu cea de pe Desire Eye, luând în considerare faptul că varianta actuală One E8 dispune deja de un senzor foto principal de 13 megapixeli.

De asemenea, la capitolul dotări, One (E8 Eye) ar putea avea în proporție destul de mare același pachet software ca și varianta sa standard, și anume un procesor quad-core de 2.3 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Odată ajuns pe piață, HTC One (E8 Eye) ar putea costa 450$.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×