Aplicaţia oficială Instagram ajunge în sfârşit pe Windows 10 (PC şi tablete); Iată ce funcţii are!

973 ori
<b>Aplicaţia oficială Instagram ajunge în sfârşit pe Windows 10 (PC şi tablete); Iată ce funcţii are!</b>Am așteptat destul de mult ca aplicația Instagram să ajungă pe Windows 10 și implicit pe tabletele ce rulează acest sistem de operare, așteptare care astăzi ia sfârșit. Software-ul tocmai ce a fost lansat, și se pare că la prima vedere el este chiar mai

După o aşteptare mult prea îndelungată, aplicaţia oficială Instagram ajungea pe Windows 10 Mobile prin aprilie, dar pe Windows 10 tot nu ajunsese. Ei bine în această săptămână a ajuns şi pe PC şi tabletele cu Win 10. Hai să vedem ce aduce acest release.

Instagram Windows 10

Aplicaţia suporta funcţii că Live Tiles, care vă vor afişa notificările şi cele mai noi fotografii direct din homescreen. Softul include şi funcţii ca Instagram Stories, Direct şi Explore. Veţi putea edita şi evident posta fotografii, cu clasicele filtre Instagram aplicate. Acele "Stories' de la persoanele pe care le urmăriţi vor apărea într-un rând special în zona superioară Feed.

Instagram suporta aici şi notificări native rich, astfel încât să aflaţi cine a mai postat ce, cine a mâncat o îngheţată la Ibiza sau ce vedetă de pe Instagram face shopping acum. Funcţia Instagram Direct va permite să faceţi schimb de mesaje sub formă de thread cu una sau mai multe persoane sau să partajaţi postari din Feed ca mesaje.

Puteţi descărca softul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×