Aplicaţia Feedly de pe Android primeşte o nouă interfaţa; Iată ce e nou in beta

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.211 ori
<b>Aplicaţia Feedly de pe Android primeşte o nouă interfaţa; Iată ce e nou in beta</b>De când a fost casat Google Reader am căutat şi am căutat alternative de RSS readere pentru a ne face munca mai uşoară, în selecţia ştirilor zilnice. Ne-am oprit asupra lui Feedly şi nu l-am mai schimbat de atunci. Azi aflăm că aplicaţia Feedly de pe Andr

De când a fost casat Google Reader am căutat şi am căutat alternative de RSS readere pentru a ne face munca mai uşoară, în selecţia ştirilor zilnice. Ne-am oprit asupra lui Feedly şi nu l-am mai schimbat de atunci. Azi aflăm că aplicaţia Feedly de pe Android a primit o actualizare de interfaţă şi extra detalii avem mai jos.

Feedly a fost apreciat imediat după casarea lui Google Reader pentru că permitea importarea de feed-uri din contul Google, dar suportă şi adăugarea de feed-uri noi. Avea încă de acum 5 ani aplicaţie de iOS şi Android şi se baza pe o soluţie cloud proprie. Revenind în 2018, varianta nouă de Feedly se află încă în beta şi primeşte un design complet nou, care modernizează look-ul şi feeling-ul aplicaţiei.

Aplicaţia Feedly de pe Android primeşte o nouă interfaţa; Iată ce e nou in beta

E drept că schimbarea e cam bruscă şi radicală pentru cei care foloseau varianta veche, chiar şi power userii. Noul design pune accent pe consumul de conţinut, pe text. Cea mai vizibilă schimbare e faptul că avem acum tab-uri în zona inferioară a ecranului, care oferă acces mai uşor la feed-uri, ştiri salvate, Favorite, secţiunea Discover şi la căutare. Secţiunea Favorites este cea standard când porneşti aplicaţia şi nu se poate schimba asta din ce am înţeles.

Aplicaţia Feedly de pe Android primeşte o nouă interfaţa; Iată ce e nou in beta

Feedly va afişa o listă cu cele mai populare subiecte/ştiri/articole, apoi vizualizarea cronologică, iar articolele apar sub forma unei liste scrollabile şi nu pagini. Ce e drept puteţi reveni la pagini din Setări. Primiţi şi noi gesturi şi modalităţi de interacţiune. Până acum interacţionam cu ştirile cam cum făceam cu mailurile din Gmail. Acum putem salva un articol cu un swipe din stânga, în vreme ce un swipe scurt salvează un item pentru a îl citi mai târziu, iar un swipe mai lung îl salvează în zona Custom Board.

Apăsarea lungă pe meniu scoate la iveală opţiuni de partajare, marcarea de articole ca citit, păstrarea lor necitite, salvarea in Board. A se remarca fundalul întunecat (puteţi alege şi alb), accentul pe text şi mai puţin pe fotografii. Există şi suport îmbunătăţit pentru ecrane cu decupaj, plus iconuri adaptive. Puteţi descărca Feedly gratuit în faza beta de aici.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×