Huawei va prezenta primul său telefon pliabil 5G la MWC 2019

1.140 ori
<b>Huawei va prezenta primul său telefon pliabil 5G la MWC 2019</b>Am intrat oficial în epocă telefoanelor pliabile, odată cu prezentarea lui FlexPai și a ecranului de Galaxy F. Următoarea mutare aparține celor de la Huawei, care ar urmă să aducă primul telefon pliabil la MWC 2019.

Am intrat oficial în epocă telefoanelor pliabile, odată cu prezentarea lui FlexPai și a ecranului de Galaxy F. Următoarea mutare aparține celor de la Huawei, care ar urmă să aducă primul telefon pliabil la MWC 2019.

Va fi un terminal 5G, capabil să se plieze și să transforme un combo de două ecrane într-o tabletă. Pe partea de 5G am văzut deja mișcare, între un Moto Z3 care primește 5G prin modul Verizon și un Xiaomi Mi Mix 3 care are și o versiune compatibilă 5G. Oppo a prezentat la rândul sau un prototip funcțional de Oppo R15 cu 5G.

Huawei a anunțat că va aduce la MWC 2019 propriul sau device 5G, pliabil sau nu. Anunțul a fost făcut de către Vincent Pang, președinte al Huawei Europa de Vest. Pang a oferit și indicii despre faptul că handsetul va fi pliabil. Până atunci avem și evenimentul CES 2019 din SUA, dar acolo Huawei nu are prea multe perspective să facă valuri, din cauza relației complicate cu SUA.

Sursele afirmă că telefonul 5G Huawei pliabil va ajunge în magazine în trimestrul 3 al anului 2019. Huawei ar putea să își lanseze devreme handset-urile 5G în Europa, acolo unde dezvoltarea infrastructurii 5G merge foarte rapid. Huawei ar fi investit masiv și în îmbunătățirea camerei și bateriei pe terminalele viitoare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×