Aplicația Flickr 3.0 sosește pe iOS și Android, vine cu un UI complet nou

1.036 ori
<b>Aplicația Flickr 3.0 sosește pe iOS și Android, vine cu un UI complet nou</b>Flickr a anunțat astăzi lansarea unei noi aplicații pentru iOS și Android, sub numele de Flickr 3.0. Aplicația aduce o interfață complet schimbată de ceea ce știam până acum. în mare, avem de-a face cu un design ce aduce foarte mult cu cel al...

Flickr a anunțat astăzi lansarea unei noi aplicații pentru iOS și Android, sub numele de Flickr 3.0. Aplicația aduce o interfață complet schimbată de ceea ce știam până acum. în mare, avem de-a face cu un design ce aduce foarte mult cu cel al lui Instagram.

Actualizarea e disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android, iar printre funcțiile sale noi se număra auto sincronizare pentru fotografii, care va face backup automat pentru orice fotografie pe care o realizați și postați pe cont. Acum veți avea parte de un timeline pe negru, cu decupaje pătrate ale imaginilor persoanelor pe care le aveți în lista de prieteni.

Sub imagini aveți opțiuni de tip Favorite, Comment sau Share, iar dacă apăsați pe ele veți vedea o versiune full a imaginii. Aplicația Flickr de pe iOS vine cu propria sa interfață pentru camera și opțiuni destul de bune pentru editare după realizarea fotografiei. Aici sunt incluse numeroase filtre și tooluri că Levels, Crop, Color Balance, Contrast, Saturation și multe altele.

Utilizatorii primesc și 1 TB de stocare gratuită în Flickr. Aplicația poate fi descărcată aici pe Android și aici pe iOS.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×