Aplicația Google Camera este portată pe terminalele cu procesoare SD820, 821 și 835; primim funcția HDR+

2.754 ori
<b>Aplicația Google Camera este portată pe terminalele cu procesoare SD820, 821 și 835; primim funcția HDR+</b>Uneori pentru obținerea unor fotografii de calitate avem nevoie și de o aplicație cameră capabilă, una precum cea regăsită pe smartphone-urile Pixel. Aceasta este puternic lăudată de către public și descoperim astăzi că aceasta va ajunge

Printre cele mai bune aplicații de tip Camera de pe piață se află și cea regăsită pe terminalele Google Pixel, acest software oferind și funcții avansate de procesare a imaginilor prin intermediul HDR+. Descoperim astăzi faptul că Google Camera a fost portată de către developerul ucrainian 4PDA cu scopul de a funcționa pe acele terminale echipate cu un procesor de imagine Hexagon 680 sau unul superior.

În această listă a produselor compatibile se numără în general toate smartphone-urile ce aduc procesoare Snapdragon 820, 821 sau 835 și aflăm că aplicația portată Google Camera 4.4 a fost testată pe terminale precum OnePlus 3/3T, LG G6, OnePlus 5 și Galaxy S8, aceasta funcționând exact ca pe gama de modele Pixel.

Cei care vor să testeze aplicația o pot face foarte simplu prin descărcarea apk-ului aferent de aici! De asemenea, detalii extra și păreri pot fi găsite pe XDA!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×