Iată 5 electronice de sezon pe care le găsiți chiar acum în magazinele din China!

1.441 ori
<b>Iată 5 electronice de sezon pe care le găsiți chiar acum în magazinele din China!</b>Deși vara este pe sfârșite cu siguranță vom mai avea parte de zile călduroase și potrivite pentru ieșiri în natură, peripeții, așa că astăzi vă recomandăm 5 produse pe care le puteți lua în această lună. Pe lista noastră se află un mini-frigider

Poate că vara este pe sfârșite dar asta nu înseamnă că se termină cu zilele însorite ce ne permit să călătorim și explorăm lumea-n lung și-n lat. Tocmai de aceea astăzi am decis să vă propunem 5 produse numai bune de luat în vacanță, gadget-uri de sezon vândute în acest moment de către magazinele din China. Avem pe listă o cameră video de acțiune, un mini-frigider, un smartband, dar și alte lucruri interesante.

Frigider portabil HUANJIE 12V

Frigider portabil HUANJIE 12V

Dacă plănuiți o ieșire în natură veți avem nevoie și de un produs menit să vă păstreze sucurile și berea reci. Noroc că există mini-frigiderul portabil HUANJIE pe care îl găsi la GearBest.com pentru suma de doar 21.81 dolari. Are o capacitate de 6 litri, se alimentează de la priza de 12V a automobilului vostru și va păstra lichidele la temperaturi cuprinse între 3 și 8 grade celsius. Aduce ventilatoare pentru disiparea caldurii și la nevoie poate păstra și conținutul cald pe timp de iarnă.

Mini ventilator portabil

Ventilator portabil

Indiferent de ocazie un mini-ventilator portabil este aur curat. Fix un asemenea produs ne propun cei de la TomTop.com, retailer ce are modelul pe care îl vedeți în imaginea de mai sus. Costă doar 9.65 dolari și puterea de "răcorire" vine de la bateria de 2200 mAh pe care o aduce la interior, existând și posibilitatea de a funcționa conectat la o baterie externă sau la un smartphone. Sunt 3 viteze din care puteți alege și puterea este de 3.76W.

Brățară smart Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2

Sunt sigur că unele persoane profită de anotimpul călduros și pentru a se menține în formă. Pentru asta este nevoie și de o metodă de măsurare a activității fizice, un smartband fiind produsul ideal. Noi am găsit brățara Xiaomi Mi Band 2 la GeekBuying, purtabil foarte popular de altfel pe care magazinul de față îl vinde la suma de 23.89 dolari. Măsoară numărul de pași, caloriile arse, distanța parcursă, având totodată și funcții de tip smartwatch.

Cameră video de acțiune V3 4K

V3 4K

Unii dintre voi se aventurează în fel și fel de locuri în această vară și de aceea este nevoie de o cameră video de acțiune pentru a păstra amintirile vii. Un asemenea model este și V3 WiFi, o cameră compactă ce filmează la rezoluție 4K Ultra HD și 30 cadre pe secundă, asta pentru suma de numai 39.99 dolari. Numai vestea că aduce un senzor Sony IMX179 ar trebui să cântărească serios la achiziție. O găsiți pe TomTop.com!

Lampă solară 

Lampă solară

Pe final vă propunem un o lampă solară foarte utilă pentru cei care decid să meargă într-un camping. Lăsată la soare toată ziua, această lampă va aduna suficientă energie pentru a ilumina preț de câteva ore bune noaptea. Avem și posibilitatea de a o încărca via USB și aflați că 7 LED-uri pentru a se crea o lumină puternică, asta în vreme ce consumul va fi unul redus. La Gearbest costă numai 8.54 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×