Rezistența lui Moto Z2 Force este pusă la încercare; îl vedem zgâriat, ars cu bricheta și îndoit

1.419 ori
<b>Rezistența lui Moto Z2 Force este pusă la încercare; îl vedem zgâriat, ars cu bricheta și îndoit</b>Pentru că Moto Z2 Force a devenit oficial de ceva timp este momentul să îl vedem pus la încercare și de către JerryRigEverything pe canalul său de YouTube. Astfel că privim asupra unor teste de rezistență ce implică zgârierea ecranului, îndoirea

Acum că Motorola Moto Z2 Force a devenit oficial este momentul să vedem telefonul pus față în față cu o serie de teste de rezistență marca JerryRigEverything. Înainte de a vă prezenta clipul cu pricina aflați că Moto Z2 Force adoptă o caracteristică inedită, aceea a unui ecran care nu se sparge și asta grație tehnologiei ShatterShield ce implică utilizarea unor multiple straturi din plastic pentru protejarea display-ul.

Moto Z2 Force

Din păcate acest lucru contribuie la un panou frontal ce se zgârie foarte ușor după cum vedeți și în materialul de mai jos. În vreme ce terminalele protejate de Gorilla Glass se zgârie la nivelul 5-6, pe Moto Z2 Force zgârieturile apar direct de la nivelul 3. Până și zgârieturile cu unghia se vor cunoaște pe acest panou, așa că o protecție din sticlă ar fi necesară pentru acest terminal.

Moto Z2 Force

Mai departe vedem și în ciuda zgârieturilor primite, butonul home cu scanner de amprente continuă să funcționeze în parametrii normali. În continuare ne este prezentat și testul cu bricheta realizat asupra ecranului OLED QHD de 5.5 inch ce rezistă 10 secunde până când pixelii devin albi și suprafața din plastic începe a se topi.

Finalul este rezervat testului de îndoire, moment în care deși ecranul iese cu doar puțin în afara, carcasa rămâne de neclintit și asta în vreme ce ansamblul măsoară doar 6.1 mm în grosime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×