Aplicația Google Chrome Remote Desktop pentru Android e acum disponibilă În faza beta

1.137 ori
<b>Aplicația Google Chrome Remote Desktop pentru Android e acum disponibilă În faza beta</b>Google lucrează de ceva vreme la aplicația Chrome Remote Desktop, care îi permite utilizatorului să acceseze desktopul de la distanță via browserul Chrome. Ei bine astăzi a sosit aplicația în faza beta, cel puțin pe Android. &nbsp; Avem și...

Google lucrează de ceva vreme la aplicația Chrome Remote Desktop, care îi permite utilizatorului să acceseze desktopul de la distanță via browserul Chrome. Ei bine astăzi a sosit aplicația în faza beta, cel puțin pe Android.

Avem și câteva capturi de ecran postate de cei de al Droid Life și aparent e nevoie de invitație pentru a accesa acest beta. Softul a fost dezvoltat atât pentru tablete, cât și pentru telefoane, permițând utilizatorilor să acceseze de la distanță computere cu clientul Chrome Remote Desktop instalat pe terminalul lor.

Aplicația Google Chrome Remote Desktop pentru Android e acum disponibilă În faza beta

în ianuarie apăruseră dovezi că Google lucra și la un client pentru iOS și suntem tare curioși să vedem cum arata și acesta. Soluțiile Remote s-au înmulțit în ultima vreme, pe măsură ce publicul e pe fugă și nu mai are timp să stea la PC, dar are nevoie să îl acceseze și când nu e în fața sa. Să sperăm că această soluție stă bine la capitolul siguranță, una dintre principalele probleme ale soluțiilor remote.

Aplicația Google Chrome Remote Desktop pentru Android e acum disponibilă În faza beta

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×