Citgrup.ro oferă tablete iPad recondiționate la prețuri destul de decente plus garanție pe 2 ani

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.172 ori
<b>Citgrup.ro oferă tablete iPad recondiționate la prețuri destul de decente plus garanție pe 2 ani</b>CIT Grup, unul dintre cele mai mari magazine IT din România ce dispune de o suprafață de 350mp, și de un spațiu de depozitare total de peste 1500 mp reușește să ofere o serie de produse recondiționate la prețuri destul de atractive, un astfel de...

CIT Grup, unul dintre cele mai mari magazine IT din România ce dispune de o suprafață de 350mp, și de un spațiu de depozitare total de peste 1500 mp reușește să ofere o serie de produse recondiționate la prețuri destul de atractive, un astfel de exemplu fiind gama de tablete Apple iPad.

Printre produsele recondiționate regăsite pe platforma web CIT Grup se numără și 9 modele de tablete Apple iPad cu prețuri cuprinse între 1.133 lei pentru modelul iPad prima generație ce vine cu 16 GB de stocare și WiFi, și 2.504 lei pentru modelul iPad 2 Silver, tabletă ce dispune de 64 GB memorie internă și conexiune WiFi.

De asemenea, aflați că toate aceste tablete, cât și restul produselor comercializate de CIT Grup beneficiază de o garanție pe 24 luni. Modelele iPad din stocul CIT Grup rulează în acest moment sistemul de operare iOS 5.1.1. Puteți consulta întreaga listă de prețuri mai jos:

Prețuri tablete Apple - CIT Grup:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×