Google ieftineşte serviciile de stocare în cloud; Iată noile preţuri aduse de Google One

2.485 ori
<b>Google ieftineşte serviciile de stocare în cloud; Iată noile preţuri aduse de Google One</b>Pe lângă actualizări la nivel de Gmail, Photos, Android P în beta şi Google Assistant mai deştept, avem şi alte veşti bune de la Marele G. E vorba despre reduceri aplicate la serviciile sale de stocare şi le aflaţi mai jos.

Pe lângă actualizări la nivel de Gmail, Photos, Android P în beta şi Google Assistant mai deştept, avem şi alte veşti bune de la Marele G. E vorba despre reduceri aplicate la serviciile sale de stocare şi le aflaţi mai jos.

Astfel, varianta de 2 TB de stocare e cu 50% mai ieftină şi Google a lansat şi o variantă de stocare accesibilă pentru toată lumea. De asemenea, toate abonamentele Google Drive cu plată se convertesc în Google One şi primesc acces one tap la serviciu clienţi live. Practic în loc de Drive avem One, iar Google One vine cu o opţiune de 2.99 dolari pe lună care aduce 200 GB stocare.

Varianta cu 2 TB stocare costă până acum 19.99 dolari, dar după discount ajunge la doar 9.99 dolari pe lună. Exista şi o versiune de 1 TB până acum, care a fost scoasă din opţiuni. Celelalte variante de 10, 20 sau 30 TB rămân la aceleaşi preţuri. Abonamentele se vor aplica şi întregii familii (până la 5 membri) şi toţi utilizatorii vor avea suport pentru live chat la serviciu clienţi, indiferent ce opţiune alegeţi.

Cel mai ieftin abonament rămâne cel de 1.99 dolari pe lună, cu 100 GB stocare. Suportul de chat cu clienţii live e o premieră pentru clienţii care nu au activată G Suite, contul business. Google One în varianta gratis aduce doar 15 GB stocare. Upgrade-ul va sosi întâi pentru cei care plătesc pentru stocare Google Drive extra. Mai multe detalii aflați direct de la sursă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×