Noile voci asociate lui Google Assistant sunt acum disponibile la nivel global

2.272 ori
<b>Noile voci asociate lui Google Assistant sunt acum disponibile la nivel global</b>Show-ul keynote ce a marcat deschiderea conferinței Google I/O 2018 ne-a adus și detalii importante despre asistentul vocal Google Assistant, asistent ce a primit printre altele și noi voci. Acestea sunt 6 la număr și debutează de astăzi oficial

Evenimentul Keynote din cadrul Google I/O 2018 ne-a adus și vești referitoare la asistentul vocal Google Assistant, soluție ce a primit printre altele și noi voci. Sunt incluse 6 noi voci pentru asistent, printre care și cea a celebrului muzician John Legend și de astăzi le puteți încerca pe telefonul vostru Android, fiind confirmat faptul că update-ul s-a realizat automat la nivel global.

Google Assistant

Pentru a naviga printre noile voci și alege pe cea preferată, tot ce aveți de făcut este că intrați în zona de setări Assistant și de acolo să urmați opțiunile Preferințe - Voce Asistent. Primele două voci de pe această listă sunt cele originale, iar în continuarea listei se mai găsesc 6 astfel de intrări. 

Trebuie știut că update-ul de față se livrează către telefoanele și tabletele ce rulează minim Android 6.0, dar și către boxele Google Home și chiar Chromebook-uri. Alte noutăți aduse lui Google Assistant pot fi descoperite aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×