Google lansează noi abonamente de stocare în cloud în cadrul lui Google One

1.040 ori
<b>Google lansează noi abonamente de stocare în cloud în cadrul lui Google One</b>Pe final de săptămână cei de la Google au anunțat lansarea unor noi abonamente de stocare în Cloud disponibile în cadrul soluției  Google One Drive. Astfel de acum înainte avem parte de abonamente ale căror prețuri pornesc de la numai 1.99 dolari

Google a rebranduit serviciile sale de stocare în cloud în Google One cu câteva luni în urmă, oferind extra stocare şi preţuri mai bune, iar acum vine cu o nouă serie de oferte şi abonamente. Le aflaţi mai jos.

Pe lângă noile oferte, utilizatorii vor avea parte de suport tehnic 24/7, chiar şi pentru abonaţii non premium. Noile abonamente Google One pornesc de la 1.99 dolari pe lună pentru 100 GB de stocare (pe lângă cei 15 GB pe care îi primeşte toată lumea). La acest capitol este la egalitate cu ce oferea şi Google Drive, dar preţurile se schimbă în eşaloanele superioare. A debutat un abonament de 200 GB care costă 2.99 dolari pe lună, iar cel existent de 9.99 dolari care oferea 1 TB oferă acum 2 TB stocare.

Preţurile pentru ofertele cu 10, 20 sau 30 TB rămân neschimbate. Ideea e clară: oferte mai bune pentru clienţii de rând, nu neapărat pentru cei business. Cât despre suportul tehnic 24 din 24, el se aplică doar în anumite regiuni de pe glob. Google One mai vine şi cu Google Play Credits şi chiar câteva oferte cu reduceri la hoteluri găsite în Google Search.

Cine era abonat Google Drive până acum va face trecerea automat la Google One în lunile viitoare. În cazul în care vreţi să vedeţi cât costă ofertele hardcore, aflaţi că 10 TB costă 99.99 dolari pe lună şi 20 TB 199.99 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×