Aplicaţia Google Wallpapers primeşte noi categorii şi noi fundaluri, unele foarte arătoase chiar

1.792 ori
<b>Aplicaţia Google Wallpapers primeşte noi categorii şi noi fundaluri, unele foarte arătoase chiar</b>În magazinul de aplicații Google există numeroase soluții care ne oferă colecții de wallpaper-uri, dar Wallpapers pare a fi cea mai atractivă alegere. Acest software este dezvoltat chiar de către marele G și vorbim în cazul de față despre imagini sortate

Există persoane care sunt pasionate de personalizarea telefoanelor lor, ţinând morţiş să aibă un look unic, sau o operă de artă în fundal care să le încânte privirea. În întâmpinarea lor vine Google Wallpapers, aplicaţie care a primit noi categorii şi noi fundaluri.

Din păcate cele mai interesante bunătăţi sunt păstrate pentru telefoanele Pixel deocamdată. Din când în când aplicaţia mai primeşte o colecţie nouă de wallpaper-uri, cam când se schimbă anotimpul să zicem. Începând cu această săptămână avem 3 categorii noi de fundaluri la care să apelăm. Prima este "Geometric Shapes", apoi avem "Underwater" şi "Keep Looking".

Google Wallpapers

Doar prima categorie apare pe toate terminalele, în vreme ce a doua şi a treia sosesc doar pe modelele Pixel. Cele cu viaţa marină arata spectaculos şi cred că prin puţină magie XDA Developers vor ajunge şi la utilizatorul de rând. Avem acum noi fundaluri în categoria generală, dar din păcate cele dinamice şi arătoase de pe Pixel 2 nu au ajuns în aplicaţie, nici măcar pe modelele Pixel de anul trecut.

E bizară această alegere, mai ales că e doar vorba de o imagine, nu de un mecanism AR sau VR complex de activat. Curioşii au un APK aici dacă vor să se bucure de aplicaţie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×