Aplicaţia Google Files Go debutează oficial în sfârşit, dar tot în faza beta deocamdată

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.200 ori
<b>Aplicaţia Google Files Go debutează oficial în sfârşit, dar tot în faza beta deocamdată</b>După ce anterior v-am informat că aplicația Files Go dezvoltată de către Google a fost listată preț de câteva momente în Google Play, iată că acum compania o anunță oficila. Pentru moment debutează varianta beta și așa cum ați aflat

Cu câteva zile în urmă apărea din greşeală în Play Store o aplicaţie Google numită "Files Go", pentru ca apoi să fie scoasă rapid din Store. Motivul? Fusese publicată din greşeală. Acum managerul de fişiere revine, de această dată în calitate oficială şi îl găsiţi în Store fără probleme.

Google Files GO

Reţineţi totuşi că acest app este în fază beta şi este evident destinat tuturor terminalelor Android, care rulează măcar un Android 5.0. Este un soft gratuit care vă scapă de toate acele file managere precum ES File Manager sau alte wannabe Total Commander care fie mâncau prea multă memorie, fie aveau interfaţa confuză, sau aveau reclame enervante.

Files Go are o interfaţă prietenoasă şi îmi aminteşte puţin de File Managerul care vine preinstalat pe telefoanele Samsung, sincer să fiu. UI-ul este bazat pe cards aici, iar aplicaţia poate scana automat memoria după fișiere duplicat, găsi fişiere de mari dimensiuni dar şi face sugestii pentru a mai elibera din spaţiu. Vă va recomanda şi aplicaţiile folosite mai rar pentru ştergere şi va indica şi spam-ul precum APK-uri rămase în urmă după instalări.

Totul ocupă sub 6 MB şi evident fiind un beta, crash-urile pot apărea, iar feedback-ul e vital.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×