Aplicaţia Instagram primeşte o actualizare ce permite utilizarea de conturi multiple

899 ori
<b>Aplicaţia Instagram primeşte o actualizare ce permite utilizarea de conturi multiple</b>Cu c&acirc;teva luni &icirc;n urma Instagram testa o funcţie care le permitea utilizatorilor să folosească mai multe conturi pe acelaşi device, din aceeaşi aplicaţie. Acum funcţionalitatea a sosit la nivel oficial, &icirc;n varianta 7.15 a...

Cu câteva luni în urma Instagram testa o funcţie care le permitea utilizatorilor să folosească mai multe conturi pe acelaşi device, din aceeaşi aplicaţie. Acum funcţionalitatea a sosit la nivel oficial, în varianta 7.15 a aplicaţiei.

Veţi putea adăuga un nou cont direct din setări, iar funcţia e integrată fără probleme in app. Pentru a face trecerea între conturi trebuie apăsat pe zona dropdown din pagina de profil şi acolo veţi vedea poza de profil a contului actual. Până la 5 conturi diferite de Instagram pot fi acum înregistrate şi veţi primi notificări push de la oricare dintre conturile ce au funcţia activată.

Aplicaţia de partajare foto a luat avânt în ultimii ani şi vedete din lumea muzicii şi filmului au crescut popularitatea sa, strângând zeci de milioane de followeri ai fotografiilor lor. Puteţi descărca aplicaţia de aici pe Android şi de aici pe iOS.
via Phandroid

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×