eMAG vine în ajutorul nostru cu idei de cadouri pentru Valentine’s Day; iată un preview al ofertei

809 ori
<b>eMAG vine în ajutorul nostru cu idei de cadouri pentru Valentine’s Day; iată un preview al ofertei</b>Sărbătorile reprezintă pentru retaileri o perioadă foarte profitabilă, majoritatea magazinelor desfășur&acirc;nd campanii de reduceri interesante. De astăzi &icirc;ncep și discount-urile cu ocazia Valentine&rsquo;s Day, eMAG fiind primul magazin...

Sărbătorile reprezintă pentru retaileri o perioadă foarte profitabilă, majoritatea magazinelor desfășurând campanii de reduceri interesante. De astăzi încep și discount-urile cu ocazia Valentine’s Day, eMAG fiind primul magazin ce vine în întâmpinarea noastră cu o gamă variată de produse.

Putem alege de la parfumuri, produse fashion, smartphone-uri, tablete și până la smartwatch-uri elegante ce își așteaptă cu nerăbdare noii posesori. Un astfel de smartphone ce s-ar potrivit de minune soției sau prietenei, este iPhone 5s în versiunea de 16 GB, model vândut acum la un preț de 1.699 lei.

Tot în categoria smartphone avem soluții și ceva mai accesibile, cum este cazul lui Huawei P8 Lite. Acest device ce a înregistrat vânzări de 10 milioane de unități la nivel global, poate fi achiziționat de pe eMAG.ro la un preț de 869 lei. Ca dotări primim un display HD de 5 inch, 2 GB RAM și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

Dacă un ceas inteligent vă sună drept o achiziție mai inspirată, aflați că modelul Moto 360 este vândut la un preț de 849 lei. Este vorba despre versiunea argintie cu brățară metalică ce inspiră din start eleganță, păstrând totodată și funcțiile smart la pachet.

Desigur, oferta eMAG de Valentine’s Day este cu mult mai variată, această fiind disponibilă chiar aici în perioada 8 - 15 februarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×