Aplicația Microsoft Remote Desktop va permite să controlați PC-ul de pe terminalele Android și iOS

1.601 ori
<b>Aplicația Microsoft Remote Desktop va permite să controlați PC-ul de pe terminalele Android și iOS</b>Pentru cei care nu se pot despărți de PC nici măcar atunci când sunt departe de el, există o soluție oficială de tip remote desktop pentru Android și iOS. Ea este oferită de către Microsoft și poate fi descărcată pe ambele platforme, iOS și...

Pentru cei care nu se pot despărți de PC nici măcar atunci când sunt departe de el, există o soluție oficială de tip remote desktop pentru Android și iOS. Ea este oferită de către Microsoft și poate fi descărcată pe ambele platforme, iOS și Android.

Sistemul Remote Desktop Protocol se află în vigoare încă de pe vremea lui Windows XP, permițând administratorilor să se conecteze de la distanță cu terminalele lor. Evident, există numeroase soluții third party pentru iOS și Android, unele chiar populare că Team Viewer sau Splashtop. Microsoft Remote Desktop pentru iOS și Android este disponibilă gratuit și vine cu suport pentru tablete.

Aplicația Microsoft Remote Desktop va permite să controlați PC-ul de pe terminalele Android și iOS

Setup-ul poate părea puțin rigid, mai ales că trebuie să introduceți manual informații despre PC-ul la care vă conectați, dar aplicația e destul de intuitivă în cele din urmă. Prin intermediul acestei soluții veți putea accesa de la distanță fișierele de care aveți nevoie, veți beneficia de gesturi de control specifice Windows, o conexiune securizată și chiar de streaming audio și video de înaltă calitate cu compresie bună și o bună administrare a lățimii de bandă.

Descărcați aplicația pentru iOS aici și cea pentru Android de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×