Surface Phone 2, un telefon concept cu grosime de 7 mm și ecran de 4.7 inch

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 2.360 ori
<b>Surface Phone 2, un telefon concept cu grosime de 7 mm și ecran de 4.7 inch</b>Ideea unui Surface Phone există deja de mai bine de un an și dacă tabletele Surface nu au fost primite bine de către public, poate că acest smartphone ar avea parte de apreciere de această dată. Deocamdată ne mulțumim doar cu concepte de Surface...

Ideea unui Surface Phone există deja de mai bine de un an și dacă tabletele Surface nu au fost primite bine de către public, poate că acest smartphone ar avea parte de apreciere de această dată. Deocamdată ne mulțumim doar cu concepte de Surface Phone, cum e cazul modelului de mai jos.

Am văzut deja cel puțin 3 astfel de concepte până acum, iar în acest moment trecem la o nouă generație de randari. Acesta este Surface Phone 2, cu grosime de 7 mm și ecran de 4.7 inch. El rulează Windows Phone 8 și pare a fi fabricat din metal. Handsetul se remarcă prin linii drepte de design și un look de "cărămidă high tech", dacă pot să îi spun astfel.

Surface Phone 2

Partea sa din spate și zona inferioară amintesc de o tabletă Surface, păstrând identitatea acestei linii de produse. De remarcat și faptul că zona camerei din spate arăta foarte bine și întreg designul este bine finisat, curat și modern. Dacă vreți o comparație acest device da senzația de hibrid între Apple și Sony. Pe când și un Surface Phone real?

Surface Phone 2

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×