Cel mai proaspăt release Windows 10 Insider aduce suport pentru aplicația Microsoft Your Phone de pe Android

1.045 ori
<b>Cel mai proaspăt release Windows 10 Insider aduce suport pentru aplicația Microsoft Your Phone de pe Android</b>Chiar la începutul lunii mai cei de la Microsoft anunțau lansarea aplicației Your Phone pentru Windows 10, program ce oferă un soi de continuitate pentru smartphone. Astfel putem răspunde la mesaje direct de pe laptop/PC, transfera fișiere

În primele zile ale lunii mai cei de la Microsoft anunțau lansarea aplicației Your Phone pentru dispozitivele ce rulează Windows 10, un titlu menit să ofere un soi de continuitate între smartphone și PC. Ne erau dezvăluite doar câteva informații la acel moment iar astăzi aflăm că o versiune beta a aplicației tocmai ce a fost inclusă în Windows 10 Insider Preview Build 17782, fiind disponibilă pentru utilizatorii Fast Ring înscriși în acest program.

Pentru moment aplicația funcționează doar în tandem cu un smartphone Android, prima funcție activă fiind cea care permite transferul de fotografii de la telefon către PC și viceversa fără a fi nevoie de conectarea prin USB sau Bluetooth. Pe viitor vor fi incluse și alte funcții precum afișarea de notificări pe desktop, cât și posibilitatea de a putea răspunde la mesajele primite pe telefon direct de pe PC. 

Microsoft promite că vor fi adăugate noi și noi funcții treptat și ține să menționeze că la un moment dat aplicația va fi disponibilă și pe iOS, dar cu multe limitări datorită sistemului de operare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×