Aluzii la Andromeda / Surface Phone apar într-o prezentare nouă Microsoft; Pliabilul încă e în lucru

1.033 ori
<b>Aluzii la Andromeda / Surface Phone apar într-o prezentare nouă Microsoft; Pliabilul încă e în lucru</b>Povestea din spatele lui Surface Phone, dispozitiv cunoscut mai nou drept Andromeda, continuă și la mijloc de toamnă când descoperim o serie de indicii cu privire la faptul că terminalul este în lucru. Detalii apar chiar în cadrul unei

Povestea lui Surface Phone/Andromeda este probabil cea mai încâlcită de când scriu eu despre telefoane mobile. Nici un alt smartphone nu a mai trecut prin atâtea anulări şi reveniri. Este veritabilul Half Life 3 sau album Guns N' Roses "Chinese Democracy" al telefoanelor. Azi reapare într-o prezentare Microsoft pentru a da speranţe fanilor.

Project Andromeda e în lucru de multă vreme în laboratoarele MS, de prea multă vreme chiar. Vara aceasta totul părea a se fi anulat, conform zvonurilor. Ei bine un utilizator Reddit a postat un slide dintr-o prezentare recentă Azure DevOps în care apare menţiunea acelui device. Redditorul "silentcrs" afirmă că a participat la eveniment şi a observat o referinţă la Andromeda.

Surface Phone

Slide-ul menţiona şi aşa numitul "WCOS" de câteva ori. Din ce ştiu e vorba despre Windows Core OS, o versiune barebones de Windows, una modulară care va ajunge pe terminalele mobile. Cu 2 săptămâni în urma aflam că Microsoft Store a început să accepte aplicaţii WCOS. Platforma apărea şi pe Linkedin la postări de joburi cu câteva luni în urmă. Cât despre telefon, el ar trebui să fie un pliabil, cu două ecrane ce devin unul şi o balama finuţă între ele.

Îşi va trage seva din designul pe bază de magneziu şi look premium al tabletelor şi laptopurilor Surface. Balamaua ar putea fi inspirată de Surface Book, iar telefonul ar putea să ofere o diagonală de 4-5 inch per ecran şi una totală de 8-9 sau chiar 10 inch. Ar arăta ca un mini laptop Vaio conform randărilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×