O parte dintre dotările lui Google Pixel 3 XL apar menționate într-o listare GeekBench

1.946 ori
<b>O parte dintre dotările lui Google Pixel 3 XL apar menționate într-o listare GeekBench</b>În această toamnă, cel mai probabil undeva prin luna octombrie cei de la Google au în plan lansarea noilor smartphone-uri Pixel 3 și Pixel 3 XL, dispozitive care au început să primească din ce în ce mai multe leak-uri. Astăzi dăm chiar peste

Ultimele săptămâni ne-a adus și leak-uri numeroase pentru viitoarele modele Pixel 3, telefoane care au avut parte de scăpări de huse și chiar apariții în fotografii reale la un moment dat. Deși mai este mult de așteptat până la vehiculata lansare din octombrie, reușim să aflăm astăzi o parte dintre dotările variantei Pixel 3 XL prin intermediul unei listări marca GeekBench ce a fost postată pe data de 1 august.

PIXEL 3 XL

Potrivit benchmark-ului de față, phablet-ul Google Pixel 3 XL ne va oferi un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, unitate ce obține rezultate similare cu ale altor flagship-uri actuale și anume 2426 puncte la testul single-core, respectiv 8355 puncte la testul multi-core.

Mai apare menționat și faptul că Android 9.0 rulează aici și că se oferă doar 4 GB RAM la pachet, cam puțin dacă luăm în considerare la ce cantitate de RAM s-a ajuns pe alte telefoane Android. La prima vedere ar părea că nu ar fi nevoie de mai mult pe un asemenea device cu OS stock controlat software și hardware de către Google, dar în realitate lucrurile nu stau chiar așa.

Nimeni altul decât Marques Brownlee a afirmat într-un clip recent faptul că telefonul său Pixel 2 XL nu mai este atât de smooth în navigare și asta la mai puțin de un an de la debutul oficial - totul fiind pus pe seama RAM-ului nu tocmai suficient. OnePlus 6 a devenit preferatul său datorită răspunsului rapid și experienței de utilizare fără cusur. 

Ținând cont de aceste afirmații, bine ar fi ca Google să aducă și o variantă cu 6 GB RAM pentru noul Pixel 3/3XL pentru a-l face ceva mai future-proof.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×