Aplicația Nokia Camera primește un update ce aduce o funcție de focus continuu și modul Living Images

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 718 ori
<b>Aplicația Nokia Camera primește un update ce aduce o funcție de focus continuu și modul Living Images</b>Recent&nbsp;aplicația Nokia Camera pentru terminalele ce rulează platforma Windows Phone 8.1 a primit un nou update. După cum știm, odată cu această nouă versiune a sistemului de operare mobil, actualizările sosesc foarte rapid într-un mod...

Recent aplicația Nokia Camera pentru terminalele ce rulează platforma Windows Phone 8.1 a primit un nou update. După cum știm, odată cu această nouă versiune a sistemului de operare mobil, actualizările sosesc foarte rapid într-un mod automat.

Printre modificările aduce de către update-ul v4.7.2.5 pentru Nokia Camera se numără în principal funcția de autofocus continuu ce ajută la o focalizare mult mai rapidă. De asemenea, a fost introdus și modul Living Images prin care putem capta un scurt moment video (2-3) secunde înainte de realizarea unei fotografii.

Lista de noutăți mai cuprinde sunet surround în modul de captură video, integrarea Nokia Creative Studio și Nokia Video Trimmer în aplicația Nokia Camera, cât și un nou mod de vizualizare a fotografiilor realizate. Aflăm că noul update este disponibil doar pentru Nokia Lumia 930 și Nokia Lumia 1520, terminale ce beneficiază de pachetul de update-uri speciale Lumia Cyan. O puteți descărca de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×