Campania de reduceri eMAG a Început! Tableta Serioux FasTAB S716 la 99 lei și Nexus 5 la doar 1.279 lei

1.436 ori
<b>Campania de reduceri eMAG a Început! Tableta Serioux FasTAB S716 la 99 lei și Nexus 5 la doar 1.279 lei</b>După cum vă informam chiar ieri, iată că cei de la eMAG au dat start campaniei de reduceri speciale ce va oferi timp de trei zile discount-uri în valoare totală de 5.000.000 lei. Observăm reduceri foarte atractive la o gamă largă de produse, cum...

După cum vă informam chiar ieri, iată că cei de la eMAG au dat start campaniei de reduceri speciale ce va oferi timp de trei zile discount-uri în valoare totală de 5.000.000 lei. Observăm reduceri foarte atractive la o gamă largă de produse, cum ar fi smartphone-uri, tablete sau echipamente foto-video.

Nexus 7

Cel mai interesant produs din ofertă este tableta Serioux FasTAB S716, device ce oferă un display de 7 inch, un procesor Cortex-A8 de 1.2 GHz, 512 MB RAM și 4 GB de stocare. Aceasta beneficiază acum de o reducere în valoare de 50%, și poate fi a voastră pentru suma de doar 99 lei.

Allview Viva i8Apple iPad 4

Tot la partea de tablete întâlnim modelul Nexus 7, un popular dispozitiv ce costă acum 399 lei. Pentru cei care își doresc o diagonală mai mare, în acest caz fiind vorba de o diagonală de 7.9 inch, aflați că tableta Allview Viva i8 este disponibilă acum la prețul de 519 lei. De asemenea, remarcăm și modelul Apple iPad 4, device ce costă acum 1.499 lei. întreaga ofertă de tablete la prețuri speciale poate fi regăsită chiar aici.

E-Boda Sunny V38 albE-Boda Sunny V38 negru

Trecând la produsele și mai portabile, mai precis smartphone-urile, avem la dispoziție o gamă largă de terminale din care să alegem. Pentru cei cu buget restrâns care doresc achiziția unui telefon inteligent, eMAG oferă device-ul E-Boda Sunny V38, terminal disponibil pe alb sau negru la un preț de doar 277 lei.

LG G2Nexus 5Samsung Galaxy S5

Lista de smartphone-uri cu prețuri atractive continuă cu Nexus 5, un popular device ce costă acum doar 1.279 lei, sau Nokia Lumia 520, un smartphone Windows Phone 8 care poate fi al vostru pentru suma de 379 lei. De asemenea, printre terminalele care ne mai atrag atenția se numără Allview X1 Soul - 999 lei, Samsung Galaxy S5 - 2.499 lei, LG G2 Mini - 959 lei, sau LG G2, terminal cu dotări high-end și un preț de 1.469 lei. Lista completă de smartphone-uri cu prețuri speciale poate fi consultată aici. De asemenea, cele mai interesante produse vor fi prezentate în cadrul unei sesiuni de live-blogging ce se desfășoară chiar acum pe Mobilissimo.ro, aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×