Iată cum arată un Galaxy Note 7 în timp ce ia foc pe durata unui test de presiune asupra bateriei

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.920 ori
<b>Iată cum arată un Galaxy Note 7 în timp ce ia foc pe durata unui test de presiune asupra bateriei</b>Samsung Galaxy Note 7 este phablet-ul despre care mai toate publicațiile vorbesc constant de mai bine de o lună, și asta pentru că produsul la care ne referim aici are parte o gravă problemă de producție. Aceasta are de-a face cu bateria aflată la interio

Sunt sigur că există câteva laboratoare la nivel mondial care de o lună fac numai teste de "aprindere" pentru Galaxy Note 7, analizând pas cu pas modul în care se supraîncălzeşte şi ia foc terminalul. Problema datează de aproximativ 5 săptămâni, dar a intrat deja în percepţia publică. Între timp un laborator din Singapore a dezvăluit imagini cu propriul test aplicat handsetului.

Samsung Galaxy Note 7 in flacari

Ce a pornit ca un test de baterie până la limitele unităţii Note 7, a ajuns o documentare în fotografii a modului în care se aprinde smartphone-ul. Nu a durat mult până ce a început supraîncălzirea, a apărut fumul şi apoi şi flăcările. O veste "bună", dacă putem spune aşa e ca fumul apare cu ceva vreme înainte de focul ce ar putea dăuna şi utilizatorul nefericit are timp să scape de handset pentru a nu fi rănit sau ars.

Samsung Galaxy Note 7 in flacari

Testele realizate de Applied Energy Hub din Singapore au implicat aplicarea de persiune externă asupra unui Note 7 complet încărcat pentru a vedea cât rezistă până la combustie. Presiunea a crescut treptat, până s-a ajuns la flacăra. Teoretic orice telefon are un punct de presiune la care bateria inevitabil explodează, dar adevărata problemă e când apar combustii din senin, fără presiune… cum a fost cazul în timpul acelui zbor Southwest recent. 

Samsung Galaxy Note 7 in flacari

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×