Vernee Apollo Lite primește un nou update software; se lucrează și la actualizarea Android N!

1.023 ori
<b>Vernee Apollo Lite primește un nou update software; se lucrează și la actualizarea Android N!</b>O nouă actualizare software sosește astăzi via OTA pentru smartphone-ul Vernee Apollo Lite - update cu numărul 3 ce vine să rezolve unele dintre bug-urile și problemele semnalate de către utilizatori. Este de apreciat faptul că această companie oferă și

În vreme ce majoritatea producătorilor chinezi aleg să lase deoparte suportul software cu scopul de a reduce cheltuielile, iată că Vernee ia în cont și acest capitol. Încă de la debutul oficial și până acum, smartphone-uri precum Thor și Apollo Lite au beneficiat de actualizări software OTA ce veneau să aducă noi funcții la pachet, dar și să rezolve unele probleme și bug-uri semnalate de către utilizatori.

De astăzi Vernee începe distribuirea actualizării cu numărul 3 ce vine să optimizeze calitatea rețelei 2G/3G, și care îmbunătățește compatibilitatea cu mai mulți operatori. Este optimizată și calitatea convorbirilor, iar printre alte modificări aduse avem și rezvolarea unor bug-uri. 

Aflăm totodată și faptul că producătorul a început deja să lucreze la actualizarea Android 7.0 Nougat pentru acest model, pachet software ce ar urma să fie finalizată până în luna decembrie. Știți deja faptul că telefonul de față ne oferă un display Full HD de 5.5 inch, un procesor deca-core MediaTek MT6797, 4 GB memorie RAM, un scanner de amprente și 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD.

Îl găsiți în perioada 27 septembrie - 7 octombrie la un preț de doar 199.99 dolari pe site-ul alliexpress.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×