România Uimitoare ajunge la versiunea 2.0.0; Iată ce noutăți aduce aplicația de explorare a țării noastre

1.829 ori
<b>România Uimitoare ajunge la versiunea 2.0.0; Iată ce noutăți aduce aplicația de explorare a țării noastre</b>În prima lună a acestui an aveam pentru voi și o postare mai specială, articol prin care vă informam despre una dintre noile creații ale tânărului Andrei Pascale. Dacă nu știți deja, aflați că Andrei este persoana care a dezvoltat și actuala

Dacă ne urmăriți activitatea de ceva timp atunci știți și faptul că Mobilissimo are o aplicație mobilă disponibilă pe Android, titlu realizat de către tânărul Andrei Pascale care din această toamnă va trece în clasa a 12-a. Andrei este pasionat de dezvoltare software și pe lângă aplicația asociată site-ului nostru mai are în portofoliu și titlurile InfoLoc, respectiv România Umitoare - aplicație care din această lună ajunge la versiunea 2.0.0.

Romania Uimitoare 2.0.0

Cei care vor să îl cunoască mai bine pe Andrei au la dispoziție articolul de aici în care v-am vorbit pe larg despre pasiunile și reușitele lui, iar pasionații de călătorii trebuie să citească în continuare rândurile de mai jos pentru a descoperi ce funcții noi a primit aplicația România Uimitoare 2.0.0 și a afla ce pune la dispoziția călătorilor acest software foarte intuitiv.

Romania Uimitoare 2.0.0

În primul rând trebuie știut că România Uimitoare se bazează pe o interfață rapidă și pe un design modern, oferindu-vă posibilitatea de a afla mai multe despre obiectivele turistice din țară pe care doriți să le vizitați. Aplicația cuprinde o mulțime de locații care sunt afișate pe hartă și care pot fi vizitate, locații structurate în 4 categorii: Arhitectură și Muzee, Lăcașuri de Cult, Natură și Sport și Trasee Turistice. 

Romania Uimitoare 2.0.0

Prin accesarea unei pagini cu detalii a locației dorite veți vedea o fotografie reprezentativă, distanța până la respectiva locație, dar și avea posibilitatea de a naviga până acolo folosind Google Maps. Există și descrieri, iar utilizatorii pot adăuga evaluări ale locațiilor sau chiar adăuga locații noi, pas ce se face foarte simplu direct din meniul aplicației. 

Cei care adaugă minim 5 locații în cadrul aplicației nu vor mai vedea anunțuri în interfață și vor primi acces la toate temele din aplicația InfoLoc gratis. Cât despre noutățile aduse de versiunea 2.0.0, avem pe listă designul îmbunătățit, suportul pentru Android Pie, dar și transformarea procesului de adăugare a unei locații într-unul mai intuitiv. Locațiile pot avea un orar și până la 5 poze acum, iar utilizatorii pot modifica orarul curent.

România Uimitoare 2.0.0 include în momentul de față peste 250 locații uimitoare pe care le puteți vizita. Aplicația poate fi descărcată de aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×