Aplicația Skydrive pentru Android a fost lansată În Google Play

1.097 ori
<b>Aplicația Skydrive pentru Android a fost lansată În Google Play</b>Serviciile de cloud au devenit mult mai ofertante în 2012 și asta mai ales după ce pot fi sincronizate mult mai ușor cu telefonul sau tableta. Skydrive reprezintă soluția de cloud propusă de Microsoft și intră în concurență directă cu Dropbox...

Serviciile de cloud au devenit mult mai ofertante în 2012 și asta mai ales după ce pot fi sincronizate mult mai ușor cu telefonul sau tableta. Skydrive reprezintă soluția de cloud propusă de Microsoft și intră în concurență directă cu Dropbox și Google Drive.

Skydrive a fost implementat nativ în telefoanele cu Windows Phone pe post de sistem de operare, iar pentru Android nu exista o aplicație în Google Play. Acum s-a rezolvat și acest impediment prin lansarea Skydrive pentru telefoane și tablete Android.

Pentru a folosi Skydrive pe Android trebuie ca telefonul / tableta să ruleze de la Android 2.3 Gingerbread în sus (Android 4.0 ICS, Android 4.1 Jelly Bean, etc). Microsoft face o recomandare din acest punct de vedere - minim Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Skydrive oferă 7 GB ca spațiu de stocare gratuit și planuri tarifare competitive. Pot fi stocate online tot felul de fișiere de la fotografii la documente.

Aplicația ocupă doar 3 MB pe device-ul din dotare, permite vizualizarea documentelor și fișierelor stocate în cloud precum și upload a mai multe fotografii și clipuri video în mod simultan. Câteva capturi de ecran:

Skydrive pentru AndroidSkydrive pentru Android

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×