IFA Berlin 2012: Samsung Mobile Unpacked va fi transmis În regim live video

1.448 ori
<b>IFA Berlin 2012: Samsung Mobile Unpacked va fi transmis În regim live video</b>Samsung va ține un eveniment de presă la IFA 2012 și în bunul obicei inițiat la MWC Barcelona ne va un live video spre a intra în atmosfera de la Berlin. De la ora 20.00 trebuie să accesați link-ul. &nbsp; De la Samsung trebuie să ne așteptăm...

Samsung va ține un eveniment de presă la IFA 2012 și în bunul obicei inițiat la MWC Barcelona ne va un live video spre a intra în atmosfera de la Berlin. De la ora 21.00 trebuie să accesați link-ul.

De la Samsung trebuie să ne așteptăm la lansarea lui Samsung Galaxy Note II, după ce Note în prima generație s-a vândut în câteva milioane de exemplare devenind un succes pe care puține persoane au mizat. Note II ar trebui să aducă un limbaj de design similar cu Galaxy S III: display de 5.5 inch, procesor Exynos quad-core, 2 GB memorie RAM, minim 16 GB spațiu de stocare, 180 de gr., baterie de 2.600 mAh. Asta dacă zvonurile vehiculate până acum sunt adevărate.

Ar trebui ca Samsung să facă anunțul referitor la disponibilitatea 4.1 Jelly Bean pentru vârful său de lance în divizia de telefoane inteligente: S III, un posibil Samsung Galaxy S II Plus și alte suprize, poate o tabletă nouă. Vom vedea peste doar câteva ore.

Stați alături de Mobilissimo.ro pentru sursa de știri no. 1 când vine vorba de tehnologie pe aria telefoane și tablete. Se anunță multă informație, device-uri și aplicații noi, IFA se situează alături de CES și MWC printre evenimentele la care merită să mergi dacă vrei să vezi cele mai noi produse din it&c axate pe mobilitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×