Microsoft va aduce Sticky Notes pe iOS şi Android

860 ori
<b>Microsoft va aduce Sticky Notes pe iOS şi Android</b>După ce anterior aflam sub forma unui zvon faptul că Microsoft ar putea aduce aplicația Sticky Notes pe iOS și Android, iată că astăzi vine și confirmarea. Ni se dezvăluie că testele au început deja și după cum bine știți, acest titlu permite

Ce ne-am face fără Sticky Notes? Soluţia de luat notiţe rapid de la Microsoft se pregăteşte să ajungă şi pe iOS şi Android, integrată cu aplicaţia OneNote. Utilizatorii care fac parte din programul Beta aferent ar trebui să vadă diferite Sticky Notes pe telefoanele şi tabletele lor, sincronizate de pe PC.

Ideea este să folosiţi acelaşi cont Microsoft pe toate device-urile. Pentru cei care nu ştiu, Sticky Notes este o aplicaţie Windows 10 foarte simplă, care vă permite să scrieţi notiţe gen Post It şi să le puneţi pe desktop. La început era o aplicaţie foarte simplă, dar în ultimii ani a primit şi suport pentru sincronizare cu cloud-ul. Posibilitatea de a vedea notiţele cu "Ia lapte" şi "plăteşte facturile" ar trebui să vină pe telefoane până la final de an.

Pe viitor veţi găsi aceste Post It-uri virtuale în noul tab Memo din OneNote. Puteţi partaja acele notiţe, să le daţi culori pentru a le identifica mai uşor şi să le sincronizaţi pe device-uri. Pe desktop Sticky Notes a ajuns la versiunea 3.0, care vine cu o temă întunecată, modalităţi de căutare mai intuitive şi un design nou. Ar fi genial să vedem şi ceva compatibilitate cu stylusuri, comenzi vocale, sincronizare cu calendarul și mailurile pe viitor. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×