Google Chrome în varianta pentru Android ar putea primi curând gesturi de navigare în stil iOS

1.208 ori
<b>Google Chrome în varianta pentru Android ar putea primi curând gesturi de navigare în stil iOS</b>Noul release Android a marcat și implementarea gesturilor de navigare prin swipe și renunțarea la butoanele clasice de navigare din partea de jos a ecranului, iar acum se pare că și browser-ul Chrome va suferi ceva modificări în bine

După ce a adus gesturi de navigare în noul release Android, iată că cei de la Google vor să ofere o asemenea interacțiune și pentru una dintre cele mai populare aplicații din suita mobilă și anume browser-ul Chrome. Aflăm astăzi prin intermediul unui dezvoltator faptul că Google plănuiește implementarea unui sistem de navigare prin gesturi pentru Chrome pe Android, fix precum cele pe care le avem pe iPhone.

Un exemplu este gestul de scroll către stânga sau dreapta, modalitate prin care vom putea naviga rapid printre istoricul de site-uri web vizitate. Suntem informați că pentru moment proiectul este în curs de dezvoltare și că ar putea dura câteva săptămâni până la implementarea gesturilor, probabil într-o versiune beta a browser-ului. 

Așteptăm noutăți pe seama acestui subiect în perioada următoare și cine știe poate chiar apare un apk beta între timp care să aducă funcționalitatea de navigare prin gesturi în browser. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×