Evenimentul HMD Global de pe 21 august nu va aduce un flagship; Este asociat lansării lui Nokia 6.1 Plus în India

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.525 ori
<b>Evenimentul HMD Global de pe 21 august nu va aduce un flagship; Este asociat lansării lui Nokia 6.1 Plus în India</b>Săptămâna trecută descopeream cu entuziasm un teaser misterios oferit de către HMD Global, material ce parea a ne dezvălui un terminal deosebit, poate chiar un flagship. Am speculat pe seama faptului că ar putea fi vorba despre Nokia 9 sau Nokia 10

Cu toate că misteriosul teaser oferit de către HMD Global săptămâna trecută părea a indica faptul că vom avea parte de lansarea unui smartphone deosebit, fiind vehiculat chiar un flagship (Nokia 9 / Nokia 10), iată că în realitate lucrurile nu vor sta deloc astfel.

Aflăm astăzi că de fapt finlandezii au în plan introducerea pe piața din India a telefonului Nokia 6.1 Plus - acesta fiind varianta globală a lui Nokia X6 2018 ce debuta pe piața din China în mai. Dispozitivul va fi lansat prin intermediul platformei de vânzări Flipkart mâine și suntem informați că HMD a încheiat un parteneriat local de promovare cu muzicianul Shankar Mahadevan.

Telefonul ce se va lansa aici, adică Nokia 6.1 Plus ne este deja foarte familiar, fiind vorba despre un produs din zona mid-range cu ecran FHD+ de 5.8 inch, 4 GB RAM, procesor Qualcomm Snapdragon 636, baterie de 3060 mAh și cameră duală de 16 + 5 megapixeli în spate. Se găsește și pe plan local la sume atractive ce pot fi consultate de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×