Microsoft publică o serie completă de capturi de ecran din Windows 10

1.591 ori
<b>Microsoft publică o serie completă de capturi de ecran din Windows 10</b>Deși Microsoft a anunțat în cursul zilei de ieri noua versiune a sistemului de operare Windows, și anume Windows 10, va mai dura ceva timp până când vom putea instala acest OS în variantă finală pe device-urile noastre. Până atunci, totuși,...

Deși Microsoft a anunțat în cursul zilei de ieri noua versiune a sistemului de operare Windows, și anume Windows 10, va mai dura ceva timp până când vom putea instala acest OS în variantă finală pe device-urile noastre. Până atunci, totuși, putem arunca o privire asupra unor capturi de ecran din Windows 10, imagini pe care le puteți vedea mai jos.

Prima dintre acestea ne prezintă reintroducerea meniului Start, secțiune de unde vom putea căuta lucrurile de care avem nevoie, cât și accesa aplicațiile ce sunt prezentat în stil Modern UI în partea din dreapta. De asemenea, odată cu Windows 10 vom putea rula aplicații în ferestre a căror dimensiune poate fi modificată în funcție de preferințe.

Microsoft publică o serie completă de capturi de ecran din Windows 10

Printre alte funcționalități aduse de Windows 10 se numără și posibilitatea de rulare a maxim 4 aplicații împărțite pe ecran în același timp, cât și un nou mod de vizualizare al aplicațiilor deschise în fundal. Puteți vedea toate aceste funcții într-un mic video mai jos. Veți face upgrade la Windows 10 odată ce va fi disponibil?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×