Un document Microsoft scăpat pe web menţionează că suportul pentru Windows 10 Mobile se va opri în 2019!

1.255 ori
<b>Un document Microsoft scăpat pe web menţionează că suportul pentru Windows 10 Mobile se va opri în 2019!</b>Dacă s-a făcut destul de mult tam tam atunci c&acirc;nd s-a oprit suportul pentru Windows XP, vă daţi seama ce &icirc;ntrebări apar c&acirc;nd aflăm deja data la care se va opri suportul pentru Windows 10 Mobile. &nbsp; Conform unor documente...

Dacă s-a făcut destul de mult tam tam atunci când s-a oprit suportul pentru Windows XP, vă daţi seama ce întrebări apar când aflăm deja data la care se va opri suportul pentru Windows 10 Mobile.

Conform unor documente interne Microsoft suportul pentru cea mai nouă platformă mobilă Microsoft se opreşte în 2019. De menţionat că acest OS nici măcar nu a ajuns la consumatori încă, deci e prematur să ne gândim la casarea sa. Documentul ajuns pe web este practic un tabel care prezintă Windows 10 Mobile for Business şi varianta Consumer, detaliind ciclul de viaţă al platformei, drept pornit de pe 16 noiembrie şi încheiat pe 8 ianuarie 2019.

Un document Microsoft scăpat pe web menţionează că suportul pentru Windows 10 Mobile se va opri în 2019!

Durata minimă a actualizarilor e trecută drept 36 de luni de la începutul ciclului de viaţă. Ca de obicei, operatorii şi furnizorii de servicii vor avea cuvântul final cu privire la data oferirii actualizărilor pe terminale. Evident, există variaţii şi în funcţie de dotările hardware ale modelelor şi regiunile de pe glob.

Nu ar trebui să ne mire faptul că Windows 10 Mobile va avea un ciclu de viaţă de 3 ani şi o lună, mai ales că nici Windows Phone nu a avut o perioadă de desfăşurare mai lungă. Rămâne de văzut cu ce promptitudine vor sosi actualizările, mai ales în comparaţie cu cele Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×