Microsoft şi HTC ar lucra la noi telefoane cu Windows 10 Mobile la bord

894 ori
<b>Microsoft şi HTC ar lucra la noi telefoane cu Windows 10 Mobile la bord</b>Ştim că HTC pregăteşte o nouă generaţie de handseturi cu Android, dar cum răm&acirc;ne cu Windows 10 Mobile? Tradiţional, o dată la 2 ani sau la fiecare release major de actualizare Windows &icirc;n varianta mobilă, HTC contribuia cu un device....

Ştim că HTC pregăteşte o nouă generaţie de handseturi cu Android, dar cum rămâne cu Windows 10 Mobile? Tradiţional, o dată la 2 ani sau la fiecare release major de actualizare Windows în varianta mobilă, HTC contribuia cu un device. Azi aflăm că un astfel de smartphone e în continuare în cărţi.

O postare de job din data de 29 decembrie 2015 indică faptul că Microsoft se afla în căutare de un director de management al conturilor în Taipei, Taiwan. Un pasaj din descrierea postului ne intrigă şi anume faptul că persoană aleasă se va ocupa de vânzările şi interacţiunea cu HTC, unul dintre "partenerii de top" ai Microsoft.

Tot în aceeaşi descriere e menţionată o combinaţie între serviciile şi terminalele HTC şi Windows 10 Mobile. E ştiut faptul că HTC nu are o situaţie deloc roz acum, după un HTC One M9 văzut că un eşec şi un One A9 primit cu precauţie, deşi apreciat pentru preţul scăzut în prima fază în SUA, când costa doar 300 de dolari. Aceea a fost doar o promoție, dar la noi telefonul a ajuns la 2.800 de lei, din pacate. Dacă HTC One M10 arata aşa cum îl prezintă scăpările, atunci viitorul HTC e sumbru.

Nu ne-ar surprinde că noul flagship să debuteze în 2 versiuni, una cu Windows 10 Mobile şi una cu Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×