Apple face curățenie în App Store; Elimină mai bine de 100.000 aplicații vechi

Autor:  | Publicat în:  Apple  Aplicatii  iOS 990 ori
<b>Apple face curățenie în App Store; Elimină mai bine de 100.000 aplicații vechi</b>În 2016 cei de la Apple dezvăluiau că au în plan realizarea unei curățenii generale în magazinul AppStore, asta cu scopul de a elimina aplicațiile vechi și cele care nu respectă regulile actuale ale companiei. Astăzi descoperim că de la

Undeva prin anul 2016 cei de la Apple luau decizia de a elimina aplicațiile vechi din App Store, acele titluri care nu mai erau compatibile cu noile modele iPhone aduse pe piață, cât și pe cele care nu respectau regulile impuse de către companie. Pe listă se aflau și aplicațiile ce nu au fost dezvoltate pe arhitectura 64-bit, iar abia acum rezultatele acestei curățenii generale încep să se facă simțite.

Appfigures

Firma de research Appfigures indică faptul că de la începutul lui 2017 și până la sfârșitul anului, au fost eliminate din App Store mai bine de 100.000 de aplicații. Printre titlurile eliminate s-au numărat aplicațiile de scanare a virușilor, aplicațiile care erau doar clone ale unor alte aplicații populare, dar și pe cele deloc apreciate de către utilizatori care nu făceau decât să aglomereze magazinul.

De asemenea, aflăm că în 2017 a scăzut și numărul de aplicații iOS încărcate de către dezvoltatori în App Store comparativ cu 2016, după cum arată studiul Appfigures. Ca o comparație, aflăm că în 2017 pe iOS s-au lansat 755.000 aplicații noi, în vreme ce pe Android în Google Play și-au făcut apariția 1.5 milioane noi titluri.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×