Apple își cere scuze pentru problema întâmpinată de utilizatori cu FaceTime; Fix-ul vine săptămâna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Apple 997 ori
<b>Apple își cere scuze pentru problema întâmpinată de utilizatori cu FaceTime; Fix-ul vine săptămâna viitoare</b>Cu doar câteva zile în urmă vă anunțam prin intermediul unui articol despre problema întâmpinată de către utilizatorii soluției Apple FaceTime ce doreau să poarte o conversație video cu mai mulți prieteni. Problema în sine consta

Cu doar câteva zile în urmă vă anunțam prin intermediul unui articol despre problema întâmpinată de către utilizatorii soluției Apple FaceTime ce doreau să poarte o conversație video cu mai mulți prieteni. Problema în sine consta în faptul că puteam asculta ce vorbește persoana apelată chiar înainte ca aceasta să accepte apelul, unele surse dezvăluind că bug-ul apărea și la streamul video.

La scurt timp de la semnalarea problemei, cei de la Apple au acționat și au oprit pentru moment aceste conversații FaceTime între grupuri de prieteni. Astăzi aflăm că firma lui Tim Cook își cere scuze pe cale oficială pentru disconfortul creat pentru utilizatorii și afirmă că problema de securitate a fost rezolvată pe serverele companiei.

Un update software menit să reactive funcția de apeluri FaceTime între grupuri de prieteni va sosi săptămâna viitoare. Între timp am aflat că Apple a blocat de la instalare și testare versiunile interne de Facebook și Google din cauza acuzațiilor de spionaj pe care aceste două din urmă aplicații le-au primit în ultimele zile. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×