Apple pregătește o schimbare majoră pentru noile iPad-uri Pro 2018 ce se lansează săptămâna viitoare; Adio port Lightning!

1.241 ori
<b>Apple pregătește o schimbare majoră pentru noile iPad-uri Pro 2018 ce se lansează săptămâna viitoare; Adio port Lightning!</b>După ce ieri Bloomberg ne aducea informații legate despre Galaxy S10 și cele 3 variante ale sale, iată că acum în weekend aceeași publicație are detalii despre noile modelele iPad. Aflăm pe această cale faptul că Apple pregătește o schimbare

Publicația Bloomberg este pusă pe dezvăluiri în ultimele zile astfel că la nici 24 ore de la aflarea unor informații picante despre Galaxy S10 și ale sale 3 variante iată că acum primim și detalii despre iPad-urile noi ce se lansează săptămâna viitoare. Pe seama unor surse această publicație ne dezvăluie faptul că zvonurile referitoare la faptul că vom primi porturi USB-C pe noile iPad-uri Pro sunt adevărate.

Se renunță astfel la portul proprietar Lightning, ceva ce Apple face cu tragere de inimă ținând cont de faptul că nu va mai putea taxa producătorii de accesorii pentru folosirea portului său. Piața se va umple de accesorii USB-C pentru noile modele iPad și din toată această poveste gigantul din Cupertino nu va avea nimic de câștigat.

Publicul va fi cel câștigat în cazul de față. Despre noile tablete mai aflăm și că vor avea procesor Apple A12X, soluția de autentificare Face ID ce va funcționa atât în mod portret cât și în landscape și că Apple renunță pe această cale la butonul home. De asemenea, în premieră vom vedea pe aceste dispozitive un GPU Apple creat in-house.

Referitor la celelalte lansări pregătite pentru 30 octombrie, Bloomberg afirmă că vom vedea un MacBook Air cu ecran hi-res de 13 inch și că Mac Mini va primi un refresh. De asemenea, vom avea actualizări pentru iMac, iMac Pro și un MacBook de 12 inch cu procesor nou. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×