Cele mai noi randări ale lui iPhone XI prezintă tema întunecată din iOS 13; E mai complexă decât părea

1.344 ori
<b>Cele mai noi randări ale lui iPhone XI prezintă tema întunecată din iOS 13; E mai complexă decât părea</b>La final de ianuarie aflam că iOS 13 va sosi cu o temă întunecată pentru sistem, conform Bloomberg. Acum acea idee este aplicată peste nişte randări de iPhone XI realizate de Phone Arena. Ce a ieşit vedeţi mai jos

La final de ianuarie aflam că iOS 13 va sosi cu o temă întunecată pentru sistem, conform Bloomberg. Acum acea idee este aplicată peste nişte randări de iPhone XI realizate de Phone Arena. Ce a ieşit vedeţi mai jos.

iPhone XI

Nu ştiu dacă aţi remarcat, dar în ultimii ani s-a pus mare accent pe protejarea ochilor şi somnului utilizatorului. Au apărut tot mai multe Night Time, Night Mode, Eye Comfort, filtru de lumină albastră. Ele au rolul de a ne proteja sănătatea. Cititul înainte de culcare pe un fundal negru ajută, iar acelaşi fundal negru consumă şi mai puţină baterie pe un device cu OLED, deci win-win.

iPhone XI

iOS 13 va aduce un Dark Mode, care a sosit şi pe Android nativ în ultimul an. Un mod dedicat întunecat e util pe un panou OLED, acolo unde pixelii individuali pot să rămână neaprinşi, în vreme ce LCD-urile se aprind chiar şi când afişează negrul. Aceasta nu este o setare de tip "invert colors", ci un mod întunecat dedicat, gândit de la zero pentru experienţa nocturnă.

iPhone XI

Pe lângă fundalurile negre se foloseşte mult gri, culori cât mai blânde şi în loc să fie umplute bulinele de culoare din Control Center, e păstrat doar conturul lor. Şi Samsung a introdus o interfaţă mai închisă la culoare şi cu Dark Mode odată cu One UI, deci trendul e clar prezent pe piaţă. Dacă designul de aici al lui iPhone XI nu prea entuziasmează, măcar această nouă funcţie să o facă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×