Arrow Launcher primește o funcție de sincronizare a datelor cu PC-ul folosind soluția OneDrive; iată ce noutăți mai aduce update-ul!

Autor:  | Publicat în:  Microsoft  Aplicatii 1.268 ori
<b>Arrow Launcher primește o funcție de sincronizare a datelor cu PC-ul folosind soluția OneDrive; iată ce noutăți mai aduce update-ul!</b>În portofoliul de aplicații Android semnate de către Microsoft avem și launcher-ul Arrow care astăzi primește o actualizare destul de importantă. În prim-plan avem includerea unei funcții de sincronizare a datelor cu PC-ul folosind soluția OneDrive.

Printre aplicațiile de tip launcher regăsite în magazinul Google Play îl avem și pe cel numit Arrow și dezvoltat chiar de către Microsoft pentru platforma Android. Aflăm astăzi că aplicația de față a primit un update însemnat și că pe lista de noutăți se află și introducerea unei funcții de sincronizare a fișierelor cu PC-ul folosind soluția OneDrive.

Această funcție poartă numele de Arrow Hub și utilizatorii pot plasa un widget/card pe ecranul principal, modalitate prin care poate fi accesată și utilizată totodată. Sunt oferite aici și îmbunătățiri pentru funcția de căutare ce a devenit mai responsivă și acum avem posibilitatea de a dicta vocal elementul pe care dorim a-l căuta sau scana un cod de bare sau unul QR. Există pe listă și un card MSN News, input vocal pentru Reminder și Notes și funcția de a închide aplicațiile recente direct din app drawer.

Launcher-ul mai aduce și posibilitatea ca la backup să ne putem salva widget-urile și pachetele de iconițe. Găsiți Arrow Launcher pentur Android chiar aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×