Compania taiwaneză Inventec primește comenzi din partea Apple pentru producerea unui difuzor smart cu Siri la bord

784 ori
<b>Compania taiwaneză Inventec primește comenzi din partea Apple pentru producerea unui difuzor smart cu Siri la bord</b>Avem astăzi parte de o confirmare serioasă a faptului că Apple va lansa într-adevăr pe piață o boxă inteligentă cu asistentul vocal Siri la bord. Această confirmare vine din partea celor de la Bloomberg care au primit informații referitoare la faptul că

Noi vești referitoare la difuzorul inteligent Apple sosesc astăzi în mediul online, zi în care aflăm din partea publicației chineze Economic Daily News faptul că gigantul din Cupertino a contractat OEM-ul taiwanez Inventec pentru producerea acestui viitor iDevice cu Siri la bord. Descoperim totodată și informația că Inventec este singurul producător al căștilor AirPods, în vreme ce Foxconn are contractul pentru producerea dispozitivelor Amazon Echo. 

Apple Siri

Apar și alte detalii din partea celor de la Bloomberg care ne detaliază această boxă menită să rivalizeze cu Amazon Echo și Google Home. Aparent, boxa Apple va fi ceva mai diferită decât actualele produse similare prezente pe piață, aceasta urmând a oferi tehnologia sunet surround virtual și o integrare serioasă cu produsele din line-ul companiei. 

Se vorbește despre boxa de față ca despre un hub central pentru sistemul Apple HomeKit care va permite utilizatorilor controlul aplicațiilor smart din casă prin comenzi vocale, dar și ca o platformă menită să dezvolte serviciile Apple. Mai aflăm că pe viitor compania din Cupertino ar putea permite serviciilor 3rd party să dezvolte produse pentru acest difuzor smart și că prețul său ar fi mai mare decât cel practicat pentru Amazon Echo (adică 179 euro).

Deși boxa Siri va fi anunțată în cadrul WWDC 2017, lansarea sa comercială va avea loc spre sfârșitul acestui an. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×