Phablet-ul Oppo R11 se arată din nou la față; va fi disponibil pe roz, auriu și negru

784 ori
<b>Phablet-ul Oppo R11 se arată din nou la față; va fi disponibil pe roz, auriu și negru</b>Încă o scăpare asociată lui Oppo R11 sosește astăzi în mediul online, moment în care vedem noi randări detaliate ale produsului ce se lansează pe data de 10 iunie. Ni se dezvăluie cu această ocazie cele 3 variante de culoare în care terminalul va sosi la

Vara a început oficial și printre primele lansări ale acestui anotimp se află și cea a lui Oppo R11. Acest phablet de 5.5 inch a tot avut parte de scăpări și am aflat o mulțime de informații, inclusiv faptul că am putea primi o variantă cu Plus în coadă ce va duce diagonala la 6 inch. Înaintea debutului de pe 10 iunie vedem astăzi o serie de randări detaliate cu iz oficial ce ne prezintă culorile în care produsul va ajunge la vânzare.

Oppo R11

Ei bine, telefonul va fi disponibil pe roz, auriu și negru - nuanțe care cel puțin privite din aceste imagini arată chiar bine. Încă o dată nu putem să nu remarcăm camera foto duală de pe spate ce aduce handset-ului o alură de iPhone 7 Plus și totodată observăm carcasa metalică unibody ce adoptă antene în stilul actualei generații de iPhone-uri. 

Vom primi jack audio pe Oppo R11, un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, 4 GB RAM + 64 GB de stocare flash și puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 660. Acest model va oferi și o baterie de 3000 mAh, iar în cazul variantei Plus vom primi un display de 6 inch FHD, același procesor amintit mai sus și 6 GB RAM + 64 GB stocare. Bateria crește la 4000 mAh și ambele modele vin cu o camerăduală de 20 megapixeli. 

Prețurile le aflăm pe 10 iunie! 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×