ASUS PadFone disponibil deja În Taiwan, iată următoarele țări În care va sosi și iată și prețul său! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.957 ori
<b>ASUS PadFone disponibil deja În Taiwan, iată următoarele țări În care va sosi și iată și prețul său! (Video)</b>ASUS PadFone este până în acest moment cel mai original terminal al anului 2012, deoarece combina ideea de smartphone cu cea de tableta, dock tastatură și chiar stylus + headset. Ce putem vrea mai mult de atât? Din păcate PadFone a fost asociat...

ASUS PadFone este până în acest moment cel mai original terminal al anului 2012, deoarece combina ideea de smartphone cu cea de tableta, dock tastatură și chiar stylus + headset. Ce putem vrea mai mult de atât? Din păcate PadFone a fost asociat recent cu amânările suferite din cauza producției de procesoare Snapdragon S4, pe care marii producători de telefoane le acaparează, fiind soluția de procesare ideală la ora actuală.

Ei bine, azi avem câteva detalii proaspete despre lansarea acestui produs. Trebuie să știți că ASUS PadFone este deja disponibil în țara natală Taiwan încă de pe 20 aprilie 2012. PadFone-ul este un smartphone cu ecran Super AMOLED qHD de 4.3 inch și procesorul mai sus menționat. Acest smartphone se poate introduce într-o tabletă de 10.1 inch (PadFone Station) și i se poate atașa o tastatură dock, după cum ne-au obișnuit deja tabletele ASUS. Există și un accesoriu PadFone Stylus Headset, care servește atât drept stylus, cât și că headset pentru convorbiri. Toate acestea le-ati vazut deja analizate in detaliu de către Mobilissimo la MWC 2012, prin trimisul nostru Zsolt.

ASUS PadFone disponibil deja În Taiwan, iată următoarele țări În care va sosi și iata si prețul său! (Video)

Telefonul este "hubul central" al acestui hibrid și vine cu o cameră destul de bună, de 8 megapixeli, cu procesor de imagine Fuji și lentilă cu 5 elemente. Alte dotări includ Android 4.0 ICS, 1GB de RAM, opțiuni de stocare de 16, 32 sau 64 GB și un slot pentru carduri microSD. La capitolul conectivitate, avem HSPA+ cu viteze de download de 21 Mbps și AGPS. Următoarele tari care îl vor primi pe Padfone în magazine sunt Singapore, Hong Kong, Germania și alte câteva națiuni europene. Conform informațiilor apărute pe web recent combo-ul telefon + tableta ar trebui să coste 699 euro, iar tastatura dock în jur de 149 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×