Castigatorii Android Developer Challenge anuntati!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.204 ori
<b>Castigatorii Android Developer Challenge anuntati!</b>Google tocmai a terminat de jurizat concursul Android Developer Challenge, adresat creatorilor de softuri pentru platforma Android. Zeci de firme si developeri particulari sunt cu sute de mii de dolari mai bogati, acestea fiind premii oferite de Google....

Google tocmai a terminat de jurizat concursul Android Developer Challenge, adresat creatorilor de softuri pentru platforma Android. Zeci de firme si developeri particulari sunt cu sute de mii de dolari mai bogati, acestea fiind premii oferite de Google.

Dintre cele 50 de aplicatii ajunse in ultima runda, doar 10 au obtinut premiul de 275.000 de dolari, in vreme ce alte zece au primit 100.000. Dupa cum probabil va asteptati, majoritatea finalistilor au realizat servicii bazate pe locatie, acesta fiind motivul principal al competitiei, dar unul neimpus de Google.

Marele castigator al premiului este softul Locale, care schimba automat setarile unui terminal in functie de locul in care va aflati. Este exemplul perfect de "si eu as fi putut sa ma gandesc la asta". Tot ce putem sa facem acum este sa asteptam cu nerabdare lansarea lui HTC Dream, primul telefon Android, care va permite acestor aplicatii castigatoare sa isi etaleze potentialul.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×