Telefonul VoIP Tatung este un prototip excelent

1.388 ori
<b>Telefonul VoIP Tatung este un prototip excelent</b>Compania Tatung a creat un prototip de telefon VoIP, care va impresiona cu siguranta orice fan al designului modern si "geek". Avem de-a face cu un concept slim si de culoare... roz-bombon. Totusi, utilizarea unei antene (false) pe acest handset ii...

Compania Tatung a creat un prototip de telefon VoIP, care va impresiona cu siguranta orice fan al designului modern si "geek". Avem de-a face cu un concept slim si de culoare... roz-bombon.

Totusi, utilizarea unei antene (false) pe acest handset ii confera un aer de "oldie", dupa cum o face si tastatura sa. Trebuie sa recunoastem ca acesta este probabil singurul telefon fara ecran, care arata atat de bine. Handsetul nu dispune nici macar de feedback tactil, iar Skype ar face bine sa preia acest proiect, daca nu doreste sa aiba concurenta.

In ce priveste performanta sa, putem doar fi impresionati de viata bateriei, eventual de claritatea sunetului sau de control prin intermediul comenzilor vocale, daca handsetuld dispune de asfel de functii. Pana ce prototipul nu va intra in productie, suntem siguri ca nu vom mai auzi de Tatung, dar ar fi pacat ca un astfel de concept sa fie irosit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×