Castle of Illusion Review (LG G3): un remake de pe Sega cu Mickey Mouse, cu preț exagerat și gameplay atractiv (Video)

1.208 ori
<b>Castle of Illusion Review (LG G3): un remake de pe Sega cu Mickey Mouse, cu preț exagerat și gameplay atractiv (Video)</b>Atunci când ne-am jucat cu LG G3 pentru câteva zile, modelul primit în teste de la Quickmobile.ro, am decis să testăm și câteva jocuri pe el. Printre ele s-a numărat și Castle of Illusion, unul dintre cele mai scumpe jocuri pe care le-am...

Atunci când ne-am jucat cu LG G3 pentru câteva zile, modelul primit în teste de la Quickmobile.ro, am decis să testăm și câteva jocuri pe el. Printre ele s-a numărat și Castle of Illusion, unul dintre cele mai scumpe jocuri pe care le-am încercat până acum pe Android.

El costă 10 dolari și este un titlu din 1990, de pe Sega Genesis, care a primit un remake pentru Android și iOS. Avem până și poveste în acest titlu cu Mickey Mouse în rol central: vrăjitoarea cea rea Mizrabel a răpit-o pe Minnie Mouse și acum trebuie să trecem prin 5 lumi magice pentru a o salva. Jocul este un platformer care la carte, care schimba perspectivă din 2D în 3D și invers cam ca în Paper Mario.

Castle of Illusion Review (LG G3): un remake de pe Sega cu Mickey Mouse, cu preț exagerat și gameplay atractiv (Video)

Veți trece printr-o pădure fermecată, prin lumea jucăriilor și printr-un soi de piramidă scufundată. La fiecare 3 nivele terminate vă întâlniți cu câte un boss, care e de obicei foarte greu de înfrânt. Se presupune că acesta este un joc pentru copii, dar nivelul de dificultate e cam ridicat. Grafica arata foarte bine, totul este colorat și jucăuș, păsările zboară deasupra capului, copacii trag cu praștia în voi și totul este magic, tipic pentru un produs Disney.

Castle of Illusion

Veți putea să săriți, să vă lăsați în jos folosind thumbstickul virtual și să aruncați cu mere sau biluțe în inamici, ce includ soldatei de jucărie, ciuperci, avioane, pești piranha și multe alte creaturi. Exitsta și aspecte originale de gameplay, precum o zonă a unui nivel în care puteți întoarce la 180 de grade perspectivă, lovind o anumită zonă a ecranului sau acel nivel în care mergeți pe o serie de tile-uri dar trebuie să priviți într-o oglindă pentru a vedea imaginea lor reală.

Puteți rejuca nivelele contra timp pentru extra achievementuri și de obicei e bine să adunați bijuteriile întâlnite pentru a debloca noi nivele. Cu un control ușor frustrant și nivel de dificultate ridicat, Castle of Illusion merită 10 dolari doar dacă sunteți fani Mickey Mouse. îi dăm o notă de 7.9 din 10 și îl descărcați de aici pe Android.

LG G3 prețuri actualizate:

Castle of Illusion Review (LG G3)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×